Κεντώντας σε εξωτερικούς χώρους - Ένας οδηγός!

Πέρα από όλα όσα έχω πει κατά καιρούς για το κέντημα, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό του που το κάνει να ξεχωρίζει στην καρδιά μου. Δεν είναι άλλο από το πόσο εύκολα μεταφέρεται, μπορείς να κεντήσεις παντού!

Τα υλικά του είναι συγκεκριμένα, μικρούλικα και δεν λερώνουν! Δεν χρειάζεσαι ειδικό χώρο, νερό για να βρέξεις το πινέλο σου, ή ένα παλιό πουκάμισο. Μία μικρή θηκούλα ή τσαντούλα και μπορείς να τα φέρεις παντού μαζί σου. Εγώ προσωπικά λατρεύω να έχω μία tote bag για τα project μου και μέσα σε αυτή να βάζω μικρά πουγκάκια που κρατάνε οργανωμένα και μαζεμένα τις παλέτες και τα υλικά μου.

Έτσι με το που ανοίγει ο καιρός αυτή η tote bag είναι κάτι που δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Δεν μπορώ να φανταστώ να βγω από το σπίτι χωρίς αυτή, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να χάνω ευκαιρία κεντήματος στη φύση (ή στην ουρμπανιά).

Αφού πλέον καλοκαίριασε για τα καλά, και έχω βάλει στο μάτι διάφορους προορισμούς, σήμερα ανοίγουμε την νέα ενότητα στο blog:

Κεντώντας σε εξωτερικούς χώρους - Ένας οδηγός!

Μαζί θα δούμε τα αγαπημένα μου μέρη για να κεντάω εκτός του καναπέ μου, τις δυσκολίες που έχει το καθένα, τις χαρές του και μερικές συμβουλές από τις περιπέτειές μου όλα αυτά τα χρόνια!

How does that sound?

Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα με τον βασικό Ελληνικό κεντητικό προορισμό, μαντεύεις?

Υ.Γ. Εάν έχεις κάποια τρελή πρόταση που πρέπει όπως και δήποτε να δοκιμάσω, άφησέ μου ένα κόμμεντ!

(Φώτο αρχείου από το περσινό καλοκαίρι στους καταρράκτες Σκρα - όταν ήμουν κάπως ξανθιά)

1 σχόλιο

Ναταλία

Μαντεύω κήπους του πασά! Σίγουρα όσα μέρη προτείνω θα τα έχεις σκεφτεί και επισκεφτεί αλλά πολύ μου αρέσει το ελαιοραμα στη τούμπα και το μονοπάτι που ξεκινάει από την τσελιου και συνεχίζει την Πυλαία. Έχει παγκακια κλπ αλλά και φυσικά κάθισμα διάσπαρτα και γενικά πολύ cottagecore aesthetics. Ανυπομονω για οσα έχεις να μας δείξεις (@ wondrous.natalie)

Υποβάλετε ένα σχόλιο