Φθινοπωρινά κραφτς για ανήσυχα χέρια (και μυαλά)!

Ο καιρός κρύωσε για τα καλά και όσο και εάν απολαύσαμε να κεντάμε έξω, τώρα έρχεται πραγματικά η εποχή που τα crafts έχουν την τιμητική τους!

Δημιουργήστε μέσα λοιπόν!

Αυτό το Σαββατοκύριακο με βρήκε κάτω από κουβέρτες και ανάμεσα σε σειρές. Ακόμα δεν πρόλαβε να κρυώσει ο καιρός και εγώ πρόλαβα να πάθω τις αμυγδαλές μου.

Αφού πέρασα πολλές μερές να κοιμάμαι (από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, ω ναι), έφτασε η ώρα που χρειαζόμουν λίγη κίνηση. Έπρεπε ακόμα να προσέξω και να μη βγω έξω οπότε το να βρω κάτι να κάνω με τα χέρια μου ήταν η μόνη λύση.

Αυτές είναι οι στιγμές που θέλεις ένα έυκολο και γρήγορο πρότζεκτ. Η υπομονή δεν είναι πολλή έχει ήδη εξαντληθεί από τον παράγοντα ζωή - οτιδήποτε σημαίνει για τον καθένα αυτό.

Είμαι λοιπόν εδώ για να σου δώσω μερικές ιδέες για μικρά project του ΣΚ, ας σου δείξω όμως πρώτα τι έφτιαξα εγώ!

Αυτή τη φορά δημιούργησα κάτι με το βελονάκι!

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το craft είναι ότι φτιάχνεις κάτι από το τίποτα. Και σχεδόν πάντα κάτι χρηστικό. Έχω ήδη γεμίσει το τραπέζι με πλεγμένα σουβέρ, οπότε είπα να δοκιμάσω τα χέρια μου σε κάτι καινούριο. Έπλεξα λοιπόν μία τσαντούλα-θήκη κινητού.

Κάτι άλλο που απολαμβάνω στο βελονάκι είναι ότι επειδή έτσι κι αλλιώς δεν είμαι πολύ καλή σε αυτό απουσιάζει συνήθως η τελειομανία μου και επικρατεί το "done is better than perfect", κάνοντας όλη τη διαδικασία πολύ πιο χαλαρωτική.

 
 

Εσύ τι έφτιαξες αυτό το Σαββατοκύριακο? Γράψε μου στα σχόλια!

Προτάσεις για το επόμενο ΣΚ:

  • εάν ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει ένα κιτ ίσως ήρθε η ώρα - το απόλυτο προτζεκτ της στιγμής (κάθε στιγμής) γιατί έχει όλα τα υλικά και τις οδηγίες μαζεμένες σε ένα μέρος
  • εάν δεν θέλεις να αποφασίσεις από τώρα μπορείς να αποφασίσεις τελευταία στιγμή εάν θα κεντήσεις αυτό το φθινοπωρινό σχέδιο αφού είναι στα χέρια σου 1 λεπτό αφού το αγοράσεις!
  • εάν στο σπίτι σου έχεις πρόχειρα μαλλιά, ορίστε το βίντεο στο οποίο βασίστηκα για να φτιάξω τη θήκη μου!

Μέχρι το επόμενο κείμενο stay creative!

Υλένια

Υποβάλετε ένα σχόλιο